LOMAKYLÄ

 

Tahko Tours Oy aloitti toimintansa vuonna 2002.

Toimimme Nilsiän Tahkovuorella osoitteessa Hirsivalkamantie 1, 73310 Tahkovuori.

Tarjoamme majoituspalvelua sekä erilaisia elämyksiä meillä majoittuville asiakkaille.

Vuosina 2005-2007 kauniin Syväri-järven rannalle on rakennettu Luxus-tason huvila-alue Tahko-Tours. Huvilat sointuvat mainiosti paikan upeisiin maisemiin.

Kylän suunnittelu- ja rakennustyöt ovat suorittaneet suomalaiset arkkitehdit ja parhaat venäläiset suunnittelijat.

Kylän kaikki talot on rakennettu yhtenäiseen tyyliin ja ne ovat ainutkertainen yksilöllisesti suunniteltu kokonaisuus, joka on rakennettu suomalaista teknologiaa käyttäen. Rakennuksissa ja sisustuksessa on käytetty ainoastaan luontoystävällisiä ja kestäviä sisustusmateriaaleja ja – koristeita. Huvilat on sisustettu korkealaatuisilla huonekaluilla, jotka on valmistettu huvilakohtaisen tilauksen mukaan. Huviloissa on englantilainen LVI-tekniikka (hanat, suihkut). Kaikissa huviloissa on käsinmaalattuja sisustuselementtejä ja -tauluja.

 

Talojen alimmat kerrokset ja osa ympäristöstä on pinnoitettu aidolla luonnonkivellä. Huvilat on jaettu neljään eri laatutasoon: VIP, Lux, Superior ja Rivitalo (Townhouse). Lisäksi alueella on persoonallinen vastaanotto-rakennus. 

 

Kaikissa taloissa on korkea mukavuustaso; ne on varustettu saunalla, lattialämmityksillä, langattomilla verkkoyhteyksillä, satelliittikanavilla sekä palovaroitusjärjestelmillä.

Vieraiden käyttöön vuokrataan soutuveneitä, moottoriveneitä sekä virveleitä. Talvikaudella ovat tarjolla luistimet ja pulkat. Joka vuosi Tahko-Tours-kylän alueelle tehdään pulkkamäki ja luistelukenttä. Uuden vuoden juhliin vieraille järjestetään konserttiohjelmaa, ruokatarjoilua sekä perinteinen ilotulitusnäytös.

 

Joulukuussa 2013 on rakennettu ravintola Lakeford, ortodoksinen kappeli, tenniskenttä ja urheilukenttä.

 

Majoitus Tahko-Tours:lla tulee olemaan ainutkertainen kokemus!

Tahko-Tours on lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana, että arjen voi jättää taakseen!

Huomaavainen henkilökuntamme huolehtii Teistä ja tekee lomastanne viihtyisän.