TAHKON ALUE

Tahkovuori sijaitsee Pohjois-Savossa, Nilsiän kuvankauniiden maisemien, lukemattomien vapaa-ajanviettomahdollisuuksien ja kattavien palveluiden keskellä.

Kaikista Suomen lomakohteista Tahko on yksi mielenkiintoisimmista paikoista. Tahko on myös yksi Suomen suosituimmista laskettelukeskuksista. Koskematon luonto, monipuolisuus ja maisemien kauneus ovat tutustumisen arvoisia.

 

Rinteiden lisäksi Tahkolla on Spa, ratsastuskoulu ja kaksi golfkenttää. Paras tapa tutustua maisemiin ovat erilaiset safarit: kävellen, mönkijällä, moottorikelkalla, huskyen kyydissä, kanootilla tai polkupyörällä. Syväri-järvi houkuttelee myös kalastajia ympäri maailmaa.

 

Syvärin rannalla sijaitsevat myös Tahko-Toursin mukavat huvilat – miellyttävä vaihtoehto lomailla Suomessa. Huviloihin voi tulla sekä perheen, että kavereiden kanssa. Lomakylä on mainio paikka viettää rauhallinen loma luonnon hiljaisuudessa tai viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa.

 

Tahko on suosittu myös lapsiperheiden keskuudessa. Lapsille on jopa oma lastenrinne. Tahkon läheisyydessä on myös villieläinmaa, joka on Suomen suurin riistatila. Spa, huskyajelut tai vaikka vain luontoon tutustuminen ovat varmasti asioita, joista lapset nauttivat.

 

Tahkolta löytyy kaikki rauhallista lomanviettoa varten: upea luonto ja kauniit maisemat mäkineen, järvineen, jokineen sekä metsineen. Samalla Tahko on tasokas liikunnallisia ja ravitsemuksellisia elämyksiä tarjoava viihdekeskus.

 

Voit nauttia aktiviteeteista, luonnosta ja sen rauhallisuudesta joko kaveriporukalla tai perheesi kanssa. Ympärillä upea Syväri-järvi, joka tarjoaa puitteet erilaisiin kesäisiin ja talvisiin aktiviteetteihin.