SEIKKAILUT TAHKON ALUELLA

KESÄLLÄ

Saarikierros vesijetillä

Saarikierros
Kesto: 2 h (ajomatka on n. 25 km eli n. 1,5h)
Ryhmäkoko: 3-14 henkilöä
Retkieväät: Makkarat, mehut ja keksit nuotiolla
Hinnat:
170 € / kuljettaja
90 € / matkustaja

Tällä safarilla ajomatkaa kertyy mukavat 25 kilometriä ja reitti kulkee kauniilla, saarien pirstomalla järvialueella. Tauolla rantaudumme yhteen saarista, nautimme retkieväät ja ihastelemme luonnonrauhaa. Lepohetken jälkeen matka jatkuu ja lähdemme kurvailemaan takaisin kohti lähtöpaikkaa.

Järjestäjä: Tahkosafarit.

 

Paintball

Toimipisteissä Kuopiossa ja Tahkolla on nykyaikaiset pukeutumis- ja wc-tilat. Paintball-pelialueet sijaitsevat näiden välittömässä läheisyydessä. Alueet on rakennettu pelkästään paintball-peliä varten.

Peli alueilla on erilliset suoja-alueet mistä voi seurata pelin kulkua ja jonne pelaaja palaa saatuaan pelissä osuman.

Järjestäjä: Tahkosafarit.

 

Maisemahissi

Iloisesti ilmasta käsin – Tahkon maisemat tutuksi

 

Panorama-tuolihissi ( rinnekartassa numero 7 ) pyörii maisemahissinä 25.6 – 9.8.2014 keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 13.00 – 16.00. Liput aikuisilta 5€ ja lapsilta 7 – 12 v 3 €. Viimeinen hissinousu 15 min ennen sulkemista. Säävaraus.

Tuolihissille pääsee kävellen tai autolla rinteen alla olevaa tietä pitkin. Tahkolahden parkkialueelta matkaa kertyy 1200 m ja sillan kohdalta 700 m. Tuolihissin laituriin pääsee myös veneellä; huomioithan, että Syvärin Kuningatar laiva tuo ja noutaa asiakkaansa laiturista.

TALVELLA

Tahkonrinteiden hiihtokoulu

Tahkonrinteiden Hiihtokoulu valittiin Vuoden Hiihtokouluksi 2012. Hiihtokoulussa on 65 hiihdonopettajaa, jotka ovat kaikki suorittaneet Suomen Hiihdonopettajat Ry SHORY:n koulutuksen. Meiltä saat opetusta laskettelussa, lumilautailussa, telemarkissa, maastohiihdossa sekä FreeRide opetusta lumilaudalla sekä New School opetusta alppisuksilla.

Tunnit alkavat tasatunnein hiihtokoulun Meeting Point alueelta joka sijaitsee rinneravintola Tirolin vierestä. Varaathan tuntisi etukäteen. Myyntitoimistomme sijaitsee Tirol Vuokraamon yhteydessä.

Lasten Werneri-hiihtokoulu joka viikonloppu, jouluna, hiihtolomilla viikoilla 8-10 ma-to sekä pääsiäisenä 18. - 21.4.2014. Wernerin hiihtokoulusta lisää osoitteessa 
www.luminetti.fi. 

 

VUODEN YMPÄRI

Ratsastus

HEVOSVAELLUKSET

Islanninhevosvaelluksella mieli lepää!

Tule mukaamme nauttimaan Tahkon kauniista luonnosta islanninhevosten kanssa. Valittavanasi on joko tunnin tai kahden tunnin vaellus. Paikalle on hyvä saapua noin puoli tuntia ennen starttia. Näin ohjaajalle jää aikaa valita jokaiselle sopiva ratsu omien toivomusten ja taitojen mukaan. Halutessasi pääset myös valmistamaan omaa hevostasi matkaan. Ohjaajan opastuksen jälkeen on aika siirtyä Tahkon upeisiin maastoihin.

Vaelluksen aikana edetään rauhallista, nautittavaa käyntiä sekä ryhmän tason mukaan myös töltätään ja laukataan. Vaellus on ns. avoin lähtö ja siihen voi varata paikan 1-7 henkilölle. Vaelluksia järjestetään päivittäin alkaen klo 10:00. Tilanteen salliessa voimme toki sopia myös muusta ajankohdasta. Myös omalle ryhmälle voimme sopia erikseen aikataulun!

Meiltä löytyy myös ratsastukseen sopivia varusteita, kuten kengät, haalarit ja kypärät. Jos omistat omia varusteita, ota ne mukaan.

Tunnin vaelluksen hinta on 35 € /hlö ja kahden tunnin 60€ / hlö.

Jarjestaja riding club Tahko Areena Oy.

 

SPA

 

  • Kylpylä
  • Hoitopalvelut
  • MonitoimiArena
  • Bowling