AMMUNTA

Ulkoampumarata sijaitsee n. 2,5 km Tahko-Toursin lomakylästä. Radalta löytyy 100m kiväärirata, jossa on mahdollista harjoitella myös liikkuvaan maaliin, 25m pistoolirata sekä kolme erilaista haulikkorataa, skeet, trap sekä erityisesti metsästäjille suunniteltu compak sporting.

Tahko-Tours Oy:n partneri Savo Shot Ay tarjoaa:

Movie Guns / Elokuva-aseet

Tässä paketissa pääset ampumaan elokuvista tutuilla aseilla.

Ohjelma sisältää

30 laukausta, valittavana on seuraavat aseet:

Walther PPK 7, 65mm puoliautomaattipistooli. Tällä aseella James pelasti maailman alkuaikojen Bondeissa.

Glock 17, 9mm puoliautomaattipistooli. Tämä ase on käytössä useissa elokuvissa, kuten myös viranomaisilla useissa maissa. Jo Johnny Crockett jahtasi roistoja Miami Vicessa tämän kanssa.

Smith&Wesson M29, .44 magnum revolveri. "Dirty" Harry Callahan laittoi pahikset ojennukseen tällä pelillä.

Kalashnikov-rynnäkkökivääri 7,62x39 puoliautomaattikivääri. Maailman enitenvalmistettu asemalli ja mukana useissa elokuvissa.

M-16 rynnäkkökivääri, .223 puoliautomaattikivääri. Kaikki Vietnam-elokuvat.
           
M27 "Pystykorva/Ukko-Pekka" 7, 62x53R pulttilukkokivääri. Tuntematon sotilas: "Eihän tällä sohlolla mihinkään osaa". Kommentista huolimatta tarkkaase.

Kesto

Ryhmän koosta riippuen n. 1,5-2 tuntia.

Hinta

60,00€/henkilö, sis. opastuksen ammuntaan, kaikki tarvittavat varusteet, vakuutuksen, 30 laukausta.

Pistooliammunta

Aseina käytetään erilaisia pistooleita ja revolvereja. Pääset kokeilemaan viranomaiskäytössä olevia Glockin pistooleja sekä maailman suurinta revolveria.

Ohjelma sisältää

60 laukausta, valittavana on seuraavat aseet:

Walther22, .22LR puoliautomaattinen pistooli. Laadukas polymeerirunkoinen pienoispistooli. Käytetään practical- ja sra-ammunnassa.

Unique Olympic, .22LR puoliautomaattipistooli. Nimensä mukaan olympiapistooli, tehty kilpa-ammuntaan. Tarkka ja tasapainoinen.

Colt Official Police, .22LR yksitoiminen revolveri. Malli kehitettiin alun perin vuonna 1904 nimellä Colt Army Special, vuonna 1926 asetta alettiin valmistaa nimellä Colt Official Police. Nimi vaihdettiin, koska Yhdysvaltojen poliisivoimat olivat sen suurin käyttäjäryhmä. Erittäin varmatoiminen ja hyvä ammuttava.

Glock 17, 9mm puoliautomaattinen pistooli. Polymeerirunkoinen 9mm pistooli. Käytössä mm. puolustusvoimilla, rajavartiolaitoksella ja poliisilla. Glock toimii -40⁰- +70⁰C lämpötiloissa, joten Suomen talvikaan ei ole sille liikaa.

Smith&Wesson m686, .357 Magnum kaksitoiminen revolveri. Käytetään Suomessa mm. silhuettiammuntaan. Tarkka ja varmatoiminen. Eniten myyty .357 Magnum revolveri.

Smith&Wesson 1911,.45ACP puoliautomaattinen pistooli. Alun perin Coltin nimellä vuonna 1907 markkinoille tuotu malli. Oli Yhdysvaltojen armeijan käytössä vuoteen 1985 asti, noin 80 vuotta. Useimmat nykyaikaisista puoliautomaattipistooleista perustuvat tähän malliin. Ase on Smith& Wessonin eniten myytyjä malleja.

Smith&Wesson M29,.44 Magnum kaksitoiminen revolveri. Markkinoille tullessaan maailman tehokkain revolveri. Löytyy myös Harry Callahanin povelta.

Desert Eagle, .50AE Israelin armeijan kehittämä pistooli on yksi maailman tehokkaimmista. 

Smith&Wesson M500, .500 Magnum kaksitoiminen revolveri. Maailman tehokkain tehdasvalmisteinen käsiase. Tehoa yli 3000 joulea, joka riittää vaikka karhun kaatoon. Uskallatko kokeilla?

Movie Guns extended / Elokuva-aseet (leikkaamaton versio)

Tässä paketissa pääset ampumaan elokuvista tutuilla aseilla
– bonusmateriaalia perus-Movie Guns -ammuntaan.

Sisältö

50 laukausta, valittavana on seuraavat aseet perus-Movie Guns aseiden lisäksi:

MP 5, 9mm Puoliautomaattikivääri SWAT-teamien aseena monissa elokuvissa, mm. Terminator 3.

Desert Eagle 50, .50AE puoliautomaattipistooli. Nyt päästään isojen poikien aseisiin: Arnoldilla oli kädessään tämä jo Kommandossa.

Smith&Wesson 500, .500 Magnum Revolveri. Tätä maailman tehokkainta käsiasetta ei vielä ole pahemmin nähty elokuvissa, mutta tästä versiosta se kuitenkin löytyy. Uskallatko kokeilla?

Kesto

Ryhmän koosta riippuen n. 1,5-2 tuntia.

Hinta

85,00€/henkilö, sis. opastuksen ammuntaan, kaikki tarvittavat varusteet, vakuutuksen, 50 laukausta.

Pienoiskivääri/pistooliammunta

Ammuntaa pienemmillä pistooleilla ja kivääreillä.

Ohjelma sisältää

50 laukausta, valittavana on seuraavat aseet:

Walther22, .22LR puoliautomaattinen pistooli. Laadukas polymeerirunkoinen pienoispistooli. Käytetään practical- ja sra-ammunnassa.

Unique Olympic, .22LR puoliautomaattipistooli. Nimensä mukaan olympiapistooli, tehty kilpa-ammuntaan. Tarkka ja tasapainoinen.

Colt Official Police, .22LR yksitoiminen revolveri. Vuonna 1926 asetta alettiin valmistaa nimellä Colt Official Police. Nimi vaihdettiin, koska Yhdysvaltojen poliisivoimat olivat sen suurin käyttäjäryhmä. Erittäin varmatoiminen ja hyvä ammuttava.

Savage 64 F, .22LR puoliautomaattinen pienoiskivääri. Perus "piekkari" kiikaritähtäimellä.
 

Henry Lever Action, .22 vipulukkoinen pienoiskivääri. Villinlännen tyylinen ase, jossa 15 patruunan makasiini.
 

Sako, .22LR ampumahiihtopienoiskivääri. Pääset kokeilemaan, miltä tuntuu ampua diopteri-tähtäimellä.

Kesto

Ryhmän koosta riippuen n. 1,5-2 tuntia.

Hinta

35,00€/henkilö, sis. opastuksen ammuntaan, kaikki tarvittavat varusteet, vakuutuksen, 50 laukausta.

Compak Sporting

Compak Sportingissa pääset kokeilemaan monipuolisia ammuntatilanteita mm. jäniskiekon ampumista ja erilaisia lentäviä kiekkoja. Laji on suunniteltu erityisesti metsästäjille ja on erittäin mielenkiintoinen sekä aloittelijalle että kokeneemmalle harrastajalle. Aseena käytetään Marocchi 03/99 cal. 12 italialaista urheiluhaulikkoa.

Talviaikaan ryhmän minimikoko on 5 henkilöä.

Kesto

Ryhmän koosta riippuen n. 2 tuntia.

Hinta

65,00€/75,00€/henkilö, sis. opastuksen ammuntaan, kaikki tarvittavat varusteet, vakuutuksen, 25 tai 50 laukausta.

Varaukset

Ennakkovarauksesta

 

 Top Shot - Mestariampuja

Tämä kilpailullinen ohjelma vaatii äärimmäistä tarkkuutta. Viisi eri ammuntaa – viisi eri asetyyppiä, jokaisessa on omat erityispiirteensä. Ampumaradalla kisataan kivääri-, haulikko- ja pistooliammunnassa sekä ammutaan talja- ja jalkajousella. Kun pisteet lasketaan yhteen, voittaja saa omakseen pokaalin ja Mestariampuja-tittelin. Kokoa oma ryhmäsi ja testaa taitosi!

Ohjelma sisältää

Ohjattu kilpailullinen ammunta ruutiaseilla ja jousilla. Hintaan kuuluu henkilökohtainen opastus aseiden käyttöön, tarvittavat ammuntavarusteet, vakuutus sekä  oppaiden/ohjaajien palvelut sekä pokaali kilpailussa parhaiten menestyneelle eli mestariampujalle.

Ryhmäkoko

5-10 henkilöä

Kesto

2-3,5 tuntia osallistujamäärästä riippuen

Hinta

125,00€/hlö, sis. 10 laukausta/hlö/asetyyppi

Varaukset