LASKETTELUN YSTÄVILLE

Tahkon monipuoliset rinteet samoin kuin hyvin hoidettu latuverkosto vetävät puoleensa joka talvi tyytyväistä hiihtokansaa – junioreista senioreihin.

 

Mukavasti ylös ja hilpeästi alas! Sukset ja laudat suihkivat ahkeraan Tahkon yhteensä 24 hyväkuntoisessa rinteessä, joista pisimmät ovat yli 1 000 metriä. Korkeuseroa löytyy jopa 200 metriä.

Tahkon huipulle vie 15 hissiä. Kaksi neljän hengen tuolihissiä löytyy ns. eturinteiltä Vauhtirinteen ja Kilparinteiden välistä sekä Panorama-, Hallelujah- ja Auringonlasku-rinteiden välistä. Lapset ja aloittelijat laskevat turvallisesti omassa rinteessään, jossa on myös mattohissi.

Werneri Parkin suksikaruselli ja napakelkka ovat pienten mieleen. Aktiiviskimbaaja saa ilon pintaan vauhdikkaammissa rinteissä, pro-temppuilija pääsee Tahko Parkin reileihin ja megahyppyreihin tuolihissillä. Länsirinteillä on myös Jukulautastriitti, josta löytyy haasteita ikään ja taitoihin katsomatta.

 

 

 

Rinnepalveluita täydentävät kolme välinevuokraamoa sekä monipuolinen hiihtokoulu. Rinnelippuja voi paikan päällä ostaa Tahkolahden ja Vauhtirinteen eli Mutterin lipunmyynneistä, Hiihtokoulun toimistolta Tirol -vuokraamosta ja SkiMac Promenade -vuokraamosta. Rinneliput voi ladata omalle älykortille myös Länsirinteillä rinnelippuautomaatista.

 

 

Tahkolahden yli menevän Tahkon Sillan ansiosta rinteille pääsee lyhyempää reittiä Piazzan vierestä Rinneravintola Tirolin ja lipunmyynnin kohdalle. Lumilaakson parkkipaikalta voi suunnata suoraan Lumilaakson loivemmille rinteille.

Tahkolla toimii maailman yleisin älykorttiin perustuva rinnelippujärjestelmä – etäluettava KeyCard. Sama KeyCard käy useissa paikoissa ympäri maailmaa sekä Suomessa mm. Huippupaikkojen keskuksissa Kasurilassa ja Vuokatissa. KeyCard maksaa 5 euroa, ja se on monivuotinen, joten muista pakata oma vanha älykorttisi mukaan Tahkolle. (Skidatan key card, 14- ja 08-alkuiset kortit eivät enää käy.)

 

Tahkonrinteiden Hiihtokoulu

Tahkonrinteiden Hiihtokoulu valittiin Vuoden Hiihtokouluksi 2012. Hiihtokoulussa on 65 hiihdonopettajaa, jotka ovat kaikki suorittaneet Suomen Hiihdonopettajat Ry SHORY:n koulutuksen. Hiihdonopettajalta saat opetusta laskettelussa, lumilautailussa, telemarkissa, maastohiihdossa sekä FreeRide opetusta lumilaudalla sekä New School opetusta alppisuksilla.

 

 

Tunnit alkavat tasatunnein hiihtokoulun Meeting Point alueelta, joka sijaitsee rinneravintola Tirolin vieressä. Varaathan tuntisi etukäteen. Myyntitoimisto sijaitsee Tirol -vuokraamon yhteydessä.

Lasten Werneri-hiihtokoulu ja nuorten KINOS-hyppycampit, jouluna, hiihtolomilla viikoilla 8-10 ma-to sekä pääsiäisenä. Tarjolla on myös KINOS kikkailu- ja hyppykursseja junnuille, sekä aikuisille Ratalasku- ja Lady hiihtokouluja. Lisää Wernerin hiihtokoulusta ja muista kursseista osoitteessa

www.tahkonrinteidenhiihtokoulu.fi

Tiedustelut ja varaukset:

Tahkonrinteiden Hiihtokoulu


Puh. 0400 681 792, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aukioloaika 10.00 -16.00

Poikkeuksena 29.12 – 7.1 on hiihtokoulu avoinna 10.00 – 19.00.